fbpx

Luosiivous luottaa ammattimaiseen sisällöntuotantoon

Luosiivous haluaa keskittyä omaan ydinosaamiseensa – ilmanvaihtokanavien puhdistukseen

Luosiivous on Pohjois-Pohjanmaalla toimiva ilmanvaihtojärjestelmien asiantuntija. Perheyrityksessä on erikoistuttu omakotitalojen, taloyhtiöiden ja muiden kiinteistöjen ilmanvaihtokanavien puhdistukseen sekä ilmanvaihdon mittaamiseen ja säätämiseen. Luosiivous haluaa palvella asiakkaitaan täydellä ammattitaidolla niin työn keskellä kuin myös verkkosivustollaan.

Verkkosivuston uudistus loi hyvän pohjan markkinoinnin rakentamiselle

Seoptimi pääsi mukaan Luosiivouksen liiketoiminnan kehittämiseen vuoden 2021 keväällä, kun Luosiivouksen verkkosivusto päätettiin uusia. Uudistuksen alkumetreiltä asti keskityttiin rakentamaan hyvin hakukoneissa näkyvä sivusto, jonka sisällöt vastaisivat mahdollisimman hyvin asiakkaiden tarpeisiin ja heiltä nouseviin kysymyksiin.

Seoptimi rakensi Luosiivouksen uuden verkkosivuston rungon ja Karma Solution suunnitteli rungon päälle uuden visuaalisen ilmeen sekä koodasi sivuston. Näin saatiin alusta saakka järkevästi rakennettu kokonaisuus, jolle Seoptimi sitten tuotti vielä hakukoneoptimoidut sisällöt.

– Yhteistyö on ollut joustavan sujuvaa. Erityisesti on jäänyt mieleen Seoptimin paneutuminen firmamme asiasisältöön laajasti ja ammattimaisesti, kehuu Luosiivoukselta Jukka Kinnunen.

Sisältömarkkinoinnin ammattilainen vapauttaa yrittäjän aikaa

Luosiivous haluaa toimia asiakaslähtöisesti, ja se tarkoittaa, että aikaa käytetään asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden perusteelliseen kartoittamiseen ja niihin vastaamiseen. Jotta aikaa jää asiakkaiden kanssa työskentelemiseen ja varsinaisten palveluiden kehittämiseen, markkinointi on ulkoistettu Seoptimille.

Luosiivouksen jokainen työntekijä on ilmanvaihtokanavien puhdistamisen asiantuntija.

Seoptimi hoitaa Luosiivouksen markkinointia suunnitelmallisesti ja seuraa sen vaikutuksia säännöllisesti. Uuden sivuston myötä Luosiivouksen markkinointia onkin kehitetty ja hakukonenäkyvyyttä parannetaan jatkuvana yhteistyönä edelleen. Ja lupaavia tuloksia onkin saatu. Luosiivouksen brändi on rakentunut ja hakukonelöydettävyys parantunut jatkuvan tekemisen myötä. Tavoitteet ovat siis olleet realistia ja ne on pystytty saavuttamaan.

– Ilmanmuuta suosittelen Seoptimia muillekin! Voimme keskittyä omaan osaamiseen, kun firman omakuva on osaavissa käsissä näkyvyyden osalta, summaa Kinnunen yhteistyötä Seoptimin kanssa.

Luosiivouksen palveluista ja ammattitaidosta voit lukea lisää täältä!