fbpx

Mari Karhumaa

HALLITUKSEN PUHEENJOHTAJA, MARKKINOINTIVIESTINTÄ

Mari on Seoptimin kompassi! Hänellä on kyky ennakoida yrityksemme tarpeet ja johtaa toimintaamme kohti yhteisiä tavoitteita. Havainnointikyky tulee esille myös siinä, että hän hahmottaa nopeasti asiakkaan tarpeet ja pystyy asettamaan tehtävälle työlle selkeät linjat. Mari on markkinointiviestinnän asiantuntija, jonka ehtymättömästä ideavarastosta löytyvät kätevät ja inspiroivat apuvälineet jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti.

Koulutukseltaan Mari on filosofian maisteri. Hän opiskeli Oulun yliopistossa pääaineenaan suomen kieli. Kieli ja kirjallisuus ovatkin aina kuuluneet Marin elämään, ja erityisesti runojen kieli on puhutellut häntä. Mari on myös itse kirjoittanut runoja. Lisäksi hän harrastaa kuntoliikuntaa. Marille perhe, Laku-koira ja ystävät ovat tärkeitä, ja hän viettää paljon aikaa heidän kanssaan.

Mari välittää aidosti kohtaamistaan ihmisistä. Hänelle jokainen työntekijä ja jokainen asiakas on yhtä arvokas. Marin asenne herättää luottamusta! Hänen ansiostaan odotamme jo sunnuntai-iltana alkavaa työviikkoa, koska pääsemme maanantaiaamun brunssille. Tunnemme jokainen viikkopalaverin jälkeen onnistuneemme, koska asiat selvitetään positiivisen kautta.