fbpx

Haaveissa blogi, joka vetoaa ja innostaa?

Ja tuo lisää myyntiä?

Laadukkaat ja hakukoneille optimoidut tekstisisällöt ovat yksi markkinoinnin kulmakivistä. Niillä nostetaan yrityksen näkyvyyttä, houkutellaan asiakkaita ja lopulta lisätään myyntiä.

Meidän ehdoton vahvuutemme on asiakkaan liiketoiminnan polttopisteisiin pureutuminen ja sen pohjalta luotu sisältö – juuri oikealla asenteella ja kielellä. Ammattitaitoisten sisällöntuottajiemme asiakastarinat, blogit ja sisältösivut hyödyttävät asiakkaamme
liiketoimintaa ja hakukonearvoa vuosien ajan.

Aktiivinen blogi nostaa liiketoiminnan seuraavalle tasolle

Blogi on sisältömarkkinoinnin työkalu, jonka avulla yritys voi ampaista muiden alan toimijoiden ohi. Yrityksen koolla ei tässä tapauksessa ole kovin isoa merkitystä, sillä digimarkkinoilla pienikin voi olla suuri.

Onnistunut blogiteksti palvelee asiakasta ja kertoo yrityksen asiantuntijuudesta. Se parantaa myös hakukonenäkyvyyttä ja tuo lopulta lisää kauppaa.

Tyytyväisiä blogiasiakkaitamme:

“Voin ehdottomasti suositella Seoptimia yhteistyökumppaniksi. Alkuun se ahdisti, että pitää itse alkaa kirjoittamaan. Seoptimin ansiosta ei ole tarvinnut itse kirjoittaa yhtäkään lausetta. Saadaan tosi ammattimaista jälkeä.”
Siivouspalvelu Loiste, Martta Määttä

”Halusin ehdottomasti, että verkkosivuista ja teksteistä tehdään nyt sellaiset, että ne on optimoidut. Oli helppo valinta ottaa Seoptimi tekemään työ. Tiesin, että he tekevät sen hyvin.”
Outi Seppälä, Oulun PT Studio

“Ihan mielettömiä tarinoita. Hienoa duunia teiltä, jotka olette osallistuneet tähän.”
Juhani Saarinen, Kotisi Energia

Hakukoneoptimoitu teksti nostaa näkyvyyttäsi verkossa

Yrityksen sisältösivut täytyy tehdä asiakkaita varten. Sen lisäksi niiden tehtävä on nostaa yrityksen näkyvyyttä ja tuoda kilpailuetua markkinoilla. Menestys on taattu, kun sisältö ja brändi sopivat omalle yleisölle ja mahdollisille asiakkaille.

Maaliin ei päästä pelkästään verkkosivuston teknisellä optimoinnilla ja hakusanoilla kikkailemalla. Sisältösivuille kannattaa miettiä tehokas pääviesti. Se innostaa asiakkaita tutustumaan tarkemmin yrityksen tarjoamiin palveluihin ja tuotteisiin.

Tiedätkö, miten parannat verkkosivustosi arvoa sekä asiakkaiden että hakukoneiden silmissä?
Me tiedämme, miten se tehdään, ja teemme sen vahvalla ammattitaidolla. Ota yhteyttä!

    Seoptimi on uudenaikainen ja nykyaikainen, moderni, nopeasti kehittyvä ja kasvava yritys, joka tarjoaa asiakkailleen aina parasta mahdollista osaamista kaikissa digimarkkinoinnin tilanteissa. Lähtökohtamme on jokaisessa asiakassuhteessa, olipa kyseessä sitten suurempi tai pienempi, vanhempi tai uudempi yritys, syventyä aidosti yrityksen liiketoimintaan ja asiakkaan asiakkaiden todellisiin tarpeisiin. Uskomme, että vain sitä kautta voimme tarjota huippuunsa hiottua markkinoinnin osaamista ja loppuun asti kehitettyä sisältöä kaikkeen markkinointiin.