fbpx

Omapaja: Helppo suositella Seoptimin palveluja

”Seoptimi on yksi Omapajan keskeisistä yhteistyökumppaneista. Heidän kykynsä tuottaa liiketoimintaamme edistäviä, valmiita ja optimoituja tekstejä pelkän artikkelin aiheen ja hakusanojen pohjalta on ihailtavaa. Se kertoo suuresta ammattitaidosta. On helppo suositella heidän palvelujaan myös omille yhteistyökumppaneille!”

Näin Omapajan toimitusjohtaja Marko Tyyskä kuvaa yhteistyötä Seoptimin kanssa. Omapaja on yksi Seoptimin ensimmäisistä asiakkaista. Olemme kirjoittaneet heidän verkkosivustolleen hakukoneoptimoituja blogeja ja asiakastarinoita.

Omapajasta itsestään tulee ensimmäisenä mieleen ystävällinen ja asiantunteva palvelu. He ovat työllistymisen ja yrittämisen edistäjiä ja tarjoavat yksittäisille ihmisille, yrityksille, kunnille ja erilaisille yhteisöille laskutus-, valmennus- ja talouspalveluita.

Toimitusjohtaja Tyyskä kertoo Omapajan tavoitteista myös sen, että he pyrkivät siihen, että tulevaisuudessa entistä useampi ihminen tekee työtään intohimolla ja on ylpeä siitä. ”Parasta työssäni on, kun saan auttaa ihmisiä toteuttamaan unelmiaan”, Tyyskä kertoo ja lisää, että antoisaa on myös auttaa yrittäjiä saamaan työvoimaa ja osaamista kevytyrittäjyyden kautta.

Omapajaan ja sen asiantuntevaan blogiin voi tutustua tästä!