fbpx

Hakukoneoptimointi ja laadukkaat sisällöt avaavat tien eturivin toimijaksi

Yrityksen näkyvyyden ja myynnin kasvun takana ovat hakukoneoptimointi ja laadukas sisällöntuotanto. Lukija- ja hakukoneystävällinen sisältö on kaiken digitaalisen markkinoinnin ydin.

Tarjoamme yrityksille parasta mahdollista sisältöä

  • verkkokauppaan
  • verkkosivuille
  • someen
  • kaikkialle digitaaliseen markkinointiin.

Monipuolinen markkinointituntemus sekä vahva kielellinen osaaminen näkyvät selkeästi toiminnassamme. Verkkosivujen laadukas teksti tukee sivustolle tehtävää hakukoneoptimointia, mikä tarkoittaa sitä, että sivusto nousee hakukoneissa, esimerkiksi Googlen hauissa, helpommin näkyvälle paikalle ilman maksettua mainontaa.

Hakukoneoptimointi – tärkeä osa toimivaa kokonaisuutta

Verkkosivut ovat kuin palapeli, jossa kaikkien osien on oltava tallessa, ehjänä sekä oikealla paikalla muodostaakseen ymmärrettävän ja miellyttävän kokonaisuuden – niin sivustolla vierailevalle kuin hakukoneillekin.

Usein hakukoneoptimointi on juuri se puuttuva palanen, mikä verkkosivujen kokoamisessa voi olla harmillisesti hukassa. Huonosti optimoidut sivut jäävät hakukoneilta usein tunnistamatta, mistä syystä sivusto ei saa näkyvyyttä Googlen hauissa edes tarkoilla hakusanoilla.

Meidän tekemällä hakukoneoptimoinnilla voidaan nostaa sivuston arvoa hakukoneiden arvoasteikolla. Oikein tehtynä hakukoneoptimointi vahvistaa verkkosivujen asemaa, ja näin ollen se lisää sivustolla vierailuja. Hyvin optimoidut sivut myyvät sekä markkinoivat tehokkaammin!

Lukijaa puhutteleva sisältö houkuttelee asiakkaaksi

Hakukoneoptimoitu sekä laadukas sisällöntuotanto on yksi meidän vahvuuksiamme. Teemme asiakkaillemme monipuolista sisältöä usein hyvinkin erityyppisille verkkosivuille.

Sisältömarkkinointi tarkoittaakin sitä, että yrityksen sivustoilla ja markkinoinnissa on rikasta, kiinnostavaa ja hyödyllistä sisältöä, joka tavoittaa asiakkaat oikeaan aikaan oikeassa paikassa. Olipa sisältö tietoa tuotteista, palveluista, ympärillä olevista mahdollisuuksista tai mistä tahansa, sen tulee olla täsmällistä ja mielenkiintoista sekä helpottaa ostopäätöstä.

Hakukoneoptimointiin pohjautuva sisällöntuotanto on vahva pohja kaikille verkkosivustoille. Hakukoneet jäljittelevät aitoa lukijaa, joten niiden pyrkimys on löytää sivustoja, jotka tarjoavat asiakkailleen riittävästi laadukasta ja mielenkiintoista sisältöä – myös tuore tai päivitetty teksti on hakukoneystävällisempi verrattuna useamman vuoden sivustolla olleeseen tekstiin.

Hakukoneoptimointi ja kiinnostavat tarinat meiltä

Tuotamme Seoptimilla runsaasti erityyppisiä sisältöjä verkkosivuille. Meiltä saa kaiken tyyppiset kirjoitetut sisällöt aina huolellisesti tuotettuina. Kirjoitamme verkkosivustoille muun muassa otsikoinnit ja sloganit, copywriting, blogitekstit, asiakastarinat, asiantuntija-artikkelit sekä kaikki yritysviestintään liittyvät tekstit, kuten tiedotteet.

Onnistunut sisältömarkkinointi alkaa panostamalla laadukkaaseen ja monipuoliseen sisältöön, jolle on määritelty tavoitteet ja yleisö. Hakukoneoptimoitu sisältö ottaa huomioon erilaiset lukijat, ja sitä voidaan kohdentaa eri asiakasryhmille. Me Seoptimilla tutustumme tarkasti aina asiakkaidemme asiakkaisiin, jotta jokainen tuotettu sisältö on sekä kiinnostavaa että riittävän informatiivista. Lisäksi hakukoneoptimoitu sisältö parantaa hakukonenäkyvyyttä esimerkiksi Googlessa.