fbpx

REFERENSSIT

TYYTYVÄISET ASIAKKAAT OVAT TÄRKEINTÄ!

Olemme palvelleet ja auttaneet jo kymmeniä yrityksiä paremman sisällön ja hakukonenäkyvyyden pariin. Ratkaisuja ovat markkinoinnin kiemuroihin löytäneet hyvin erilaisten toimialojen yritykset. Lue alta upeista asiakkaistamme.

Suvanto Care uudisti markkinointistrategiansa sekä -suunnitelmansa ja verkkosivustonsa yhdessä meidän kanssa. Olemme olleet tiiviisti mukana myös Suvanto Caren markkinoinnin toteutuksessa. Voit lukea lisää yhteistyöstämme tästä.

Kirjoitamme Oulun Energialle blogitekstejä ja asiantuntija-artikkeleita yhteistyössä heidän oman sisällöntuotannon ja viestintätiimin kanssa.

Luosiivous sai uudet verkkosivut, johon Seoptimilta tuli hakukoneille optimoitu sivutokartta ja tekstisisältö. Olemme jatkaneet yhteistyötä kirjoittamalla Luosiivoukselle blogitekstejä ja sosiaalisen median julkaisuja. Lue lisää yhteistyöstämme täältä.

Oululainen vireä muotiliike Muoti Privaatti on blogiasiakkaamme. Kirjoitamme heille kuukausittain blogin, jossa kerrotaan ajankohtaisista muotitrendeistä, uutuuksista ja annetaan vinkkejä pukeutumiseen.

Olemme suunnitelleet Rakennus-Hangan verkkosivustolle hakukoneille optimoidun sivustokartan ja kirjoittaneet kaikki sivuston sisällöt. Olemme jatkaneet yhteistyötä kirjoittamalla Rakennus-Hangalle ajankohtaisartikkeleita ja vahvistaneet orgaanista hakukonenäkyvyyttä. Kerromme lisää yhteistyöstämme täällä.

AHS Controlin verkkosivustolle ja blogiin on kirjoitettu hakukoneoptmoituja tekstejä. Myös asiakaskokemukset ja työntekijähaastattelut olivat merkittävä osa projektia. Projektista pääsee lukemaan tarkemman kuvauksen tästä.

Oulun PT Studio uudisti brändi-ilmeensä ja sai uudelle verkkosivustolleen hakukoneoptimoidut tekstit meiltä. Uudistuksen jälkeen olemme kirjoittaneet Oulun PT Studiolle säännöllisesti asiakastarinoita. Lue lisää Oulun PT Studiosta ja meidän yhteistyöstä täältä.

Omapaja on hyvä esimerkki siitä, miten markkinoinnissa myös sisältömarkkinointiin panostaminen kannattaa. Pitkäjänteinen ja säännöllinen työ tuo tulosta. Olemme kirjoittaneet Omapajalle blogia ja asiakastarinoita. Lue yhteistyöstämme lisää täältä.

LVI Eilola sai verkkosivustonsa uusimisen yhteydessä meiltä hakukoneille optimoidut verkkosivuston sisällöt ja blogitekstit.

Pesurivuokraus on ollut blogiasiakkaamme. Olemme kirjoittaneet asiakkaita ja hakukoneita palvelevia blogeja heidän verkkosivustolleen. Voit käydä lukemassa niitä tästä.

Siivouspalvelu Loiste saa hyvin orgaanista näkyvyyttä hakukoneissa. He ovatkin hakukoneoptimoineet sivustonsa hyvin, ja me olemme kirjoittaneet sivustolle optimoituja tekstejä, blogeja ja integroituja artikkeleita. Myös asiakastarinat ovat meidän kirjoittajiemme käsialaa.

Verka Mestarit saivat uudet verkkosivut vuonna 2019. Toteutimme ne tiimityönä Neotar Median kanssa, joka suunnitteli visuaalisen ilmeen ja koodasi sivuston. Olemme jatkaneet yhteistyötä kirjoittamalla kuukausittain blogia Verka Mestareiden verkkosivustolle.

Olemme olleet mukana Tilamestareiden verkkosivuston ja brändi-ilmeen uudistuksessa. Huolehdimme verkkosivustolle hakukoneoptimoidun sivustokartan sekä hakusanoilla optimoidut tekstisisällöt.

Temrex on kehittänyt omaa verkkokauppaansa, ja me olemme olleet mukana tässä tärkeässä työssä. Olemme myös kirjoittaneet verkkokaupan markkinoinnille ja hakukonenäkyvyydelle tärkeitä tuoteartikkeleita ja kategoriakuvauksia.

Tarraserifille tehtiin uudet verkkosivut vuonna 2019 yhteistyössä Visuadin ja Sivututkan kanssa. Kirjoitimme sivustolle hakukoneoptimoidut sisällöt, ja tämän jälkeenkin olemme tehneet yhteistyötä hakukonenäkyvyyden varmistamiseksi.

Joulun aikaan vuonna 2019 tehtiin Viksealle uudet verkkosivut. Kirjoitimme sivustolle hakukoneoptimoidut tekstit ja kirjoitimme myös esitetekstit.

Kiinteistötuotanto Lammi sai uudet verkkosivut vuonna 2019. Suunnittelimme sivustolle hakukoneoptimoidun sivustokartan ja tekstisisällöt. Teimme verkkosivut yhteistyössä Neotar Median kanssa.