REFERENSSIT

TYYTYVÄISET ASIAKKAAT OVAT TÄRKEINTÄ!

Olemme palvelleet ja auttaneet jo kymmeniä yrityksiä paremman sisällön ja hakukonenäkyvyyden pariin. Ratkaisuja ovat markkinoinnin kiemuroihin löytäneet hyvin erilaisten toimialojen yritykset. Lue alta upeista asiakkaistamme.

Salvos on yksi ensimmäisistä asiakkaistamme. Teimme heidän verkkosivustolleen tuote-esittelyjä ja asiantuntija-artikkeleita. Lisäksi kirjoitimme esitetekstejä.

Rakennus-Hangan verkkosivut on tehty yhteistyössä Cuvion ja Luccin kanssa. Me suunnittelimme hakukoneille optimoidun sivustokartan ja kirjoitimme sisällöt. Olemme jatkaneet yhteistyötä kirjoittamalla Rakennus-Hangalle blogia, päivittämällä muutenkin tekstisisältöjä ja vahvistamalla hakukonenäkyvyyttä.

Omapaja on hyvä esimerkki siitä, miten markkinoinnissa myös sisältömarkkinointiin panostaminen kannattaa. Pitkäjänteinen ja säännöllinen työ tuo tulosta. Olemme kirjoittaneet Omapajalle blogeja ja asiakastarinoita säännöllisesti kuukausittain.

Kiinteistötuotanto Lammi sai uudet verkkosivut vuonna 2019. Suunnittelimme sivustolle hakukoneoptimoidun sivustokartan ja tekstisisällöt. Teimme verkkosivut yhteistyössä Neotar Median kanssa.

Pesurivuokraus on ollut blogiasiakkaamme. Olemme kirjoittaneet asiakkaita ja hakukoneita palvelevia blogeja heidän verkkosivustolleen. Voit käydä lukemassa niitä tästä.

Katto-Kaasinen oli meidän asiakkaanamme Seoptimin ensimmäisenä syksynä 2018. Kirjoitimme heille silloin hakukoneoptimoituja ja lukijaystävällisiä tekstejä verkkosivustolle. Yhteytemme ei ole katkennut tämän jälkeen, vaan olemme olleet säännöllisesti yhteydessä pienempien juttujen merkeissä.

Pihatukku on loistava esimerkki siitä, miten hakukoneille optimoiduilla teksteillä saa verkkokaupan näkyvyyttä nostettua Googlessa. Heille on tehty sekä tuote-esittelyjä että artikkeli-integraation kautta asiantuntija-artikkeleita.

Lapelland on Salvos Findland Oy:n tytäryhtiö ja myy mökki- ja saunavaunuja. Näitä ainutlaatuisia tuotteita esitteleviä tekstejä olemme olleet kirjoittamassa. Lisäksi olemme kirjoittaneet Lapellandille esitetekstejä.

Woodern on pohjoispohjanmaalainen firma, jonka verkkosivuston sisällöt olemme kirjoittaneeet. Lue Seoptimin kirjoittama artikkeli siitä, miten puuportaat ideoidaan, toteutetaan ja huolletaan.

Tarraserifille tehtiin uudet verkkosivut vuonna 2019 yhteistyössä Visuadin ja Sivututkan kanssa. Kirjoitimme sivustolle hakukoneoptimoidut sisällöt, ja tämän jälkeenkin olemme tehneet yhteistyötä hakukonenäkyvyyden varmistamiseksi.

Joulun aikaan vuonna 2019 tehtiin Viksealle uudet verkkosivut. Kirjoitimme sivustolle hakukoneoptimoidut tekstit ja kirjoitimme myös esitetekstit.

Oulun PT Studio on yhteistyökumppanimme, jonka kanssa olemme järjestäneet hyvinvointi- ja virkistyspäiviä. Keväällä 2020 Oulun PT Studio uudisti brändi-ilmeensä ja sai uuden verkkosivuston. Me Seoptimilla huolehdimme sivustolle hakukoneoptimoidut ja lukijaa kiinnostavat tekstisisällöt.

Siivouspalvelu Loiste saa hyvin orgaanista näkyvyyttä hakukoneissa. He ovatkin hakukoneoptimoineet sivustonsa hyvin, ja me olemme kirjoittaneet sivustolle optimoituja tekstejä, blogeja ja integroituja artikkeleita. Myös asiakastarinat ovat meidän kirjoittajiemme käsialaa.

Verka Mestarit saivat uudet verkkosivut vuonna 2019. Toteutimme ne tiimityönä Neotar Median kanssa, joka suunnitteli visuaalisen ilmeen ja koodasi sivuston. Olemme jatkaneet yhteistyötä kirjoittamalla kuukausittain blogia Verka Mestareiden verkkosivustolle. Kannattaa käydä lukemassa tästä!

Olemme olleet mukana Tilamestareiden verkkosivuston ja brändi-ilmeen uudistuksessa. Huolehdimme verkkosivustolle hakukoneoptimoidun sivustokartan sekä hakusanoilla optimoidut tekstisisällöt.