REFERENSSIT

TYYTYVÄISET ASIAKKAAT OVAT TÄRKEINTÄ!

Olemme palvelleet ja auttaneet jo kymmeniä yrityksiä paremman sisällön ja hakukonenäkyvyyden pariin. Ratkaisuja ovat markkinoinnin kiemuroihin löytäneet hyvin erilaisten toimialojen yritykset. Lue alta upeista asiakkaistamme.


Salvos

Salvos on yksi ensimmäisistä asiakkaistamme. Teimme heidän verkkosivustolleen tuote-esittelyjä ja asiantuntija-artikkeleita. Lisäksi kirjoitimme esitetekstejä.

Salvos Finland Oy suunnittelee, toimittaa ja toteuttaa hirsirakennuksia. Salvoksen toimintamalli on seuraava: ”Unelmien hirsikodin, kesämökin, pihasaunan tai aitan ei tarvitse olla vaikea ja aikaa vievä projekti. Tavoitteemme on tarjota sinulle kokonaisuudessaan miellyttävä rakennuskokemus.”


Rakennus-Hanka

Rakennus-Hangan verkkosivut on tehty yhteistyössä Cuvion ja Luccin kanssa. Me suunnittelimme hakukoneille optimoidun sivustokartan ja kirjoitimme sisällöt. Olemme jatkaneet yhteistyötä kirjoittamalla Rakennus-Hangalle blogia, päivittämällä muutenkin tekstisisältöjä ja vahvistamalla hakukonenäkyvyyttä.

Rakennus-Hanka tekee koteja kestämään asumista ja aikaa. Uudiskohteet ovat yksilöllisiä ja persoonallisia koteja eri elämäntilanteissa oleville asunnon tarvitsijoille.


Omapaja

Omapaja on hyvä esimerkki siitä, miten markkinoinnissa myös sisältömarkkinointiin panostaminen kannattaa. Pitkäjänteinen ja säännöllinen työ tuo tulosta. Olemme kirjoittaneet Omapajalle blogeja ja asiakastarinoita säännöllisesti kuukausittain.

Omapaja on laskutuspalvelu, mutta vielä enemmän. Siellä saa käyttöönsä myös jokaisen kevytyrittäjän kaipaaman sparraus- ja tukipalvelun oman toiminnan kasvattamiseksi. 


Kiinteistötuotanto Lammi

Kiinteistötuotanto Lammi sai uudet verkkosivut vuonna 2019. Suunnittelimme sivustolle hakukoneoptimoidun sivustokartan ja tekstisisällöt. Teimme verkkosivut yhteistyössä Neotar Median kanssa.

Kiinteistötuotanto Lammi tarjoaa kokonaisvaltaista sekä ammattitaitoista palvelua niin pieniin kuin myös suurimpiin rakennusprojekteihin.


Pesurivuokraus.fi

Pesurivuokraus on ollut blogiasiakkaamme. Olemme kirjoittaneet asiakkaita ja hakukoneita palvelevia blogeja heidän verkkosivustolleen. Voit käydä lukemassa niitä tästä.


Katto-Kaasinen

Katto-Kaasinen oli meidän asiakkaanamme Seoptimin ensimmäisenä syksynä 2018. Kirjoitimme heille silloin hakukoneoptimoituja ja lukijaystävällisiä tekstejä verkkosivustolle. Yhteytemme ei ole katkennut tämän jälkeen, vaan olemme olleet säännöllisesti yhteydessä pienempien juttujen merkeissä.


Pihatukku

Pihatukku on loistava esimerkki siitä, miten hakukoneille optimoiduilla teksteillä saa verkkokaupan näkyvyyttä nostettua Googlessa. Heille on tehty sekä tuote-esittelyjä että artikkeli-integraation kautta asiantuntija-artikkeleita.

Pihatukku on osa Salvos Finland Oy:n tytäryhtiö ja myy erilaisia tuotteita kotiin ja mökille.


Lapelland

Lapelland on Salvos Findland Oy:n tytäryhtiö ja myy mökki- ja saunavaunuja. Näitä ainutlaatuisia tuotteita esitteleviä tekstejä olemme olleet kirjoittamassa. Lisäksi olemme kirjoittaneet Lapellandille esitetekstejä.


Woodern

Woodern on pohjoispohjanmaalainen firma, jonka verkkosivuston sisällöt olemme kirjoittaneeet. Lue Seoptimin kirjoittama artikkeli siitä, miten puuportaat ideoidaan, toteutetaan ja huolletaan.

Woodern suunnittelee kanssasi, tekee ja toimittaa laadukkaat portaat kotiisi. Luohualla sijaitsevassa tehtaassa valmistuvat tyylikkäät ja turvalliset portaat käsityönä.


Tarraserif

Tarraserifille tehtiin uudet verkkosivut vuonna 2019 yhteistyössä Visuadin ja Sivututkan kanssa. Kirjoitimme sivustolle hakukoneoptimoidut sisällöt, ja tämän jälkeenkin olemme tehneet yhteistyötä hakukonenäkyvyyden varmistamiseksi.

Tarraserif on brändi-ilmeen uudistaja. He suunnittelevat, tekevät ja asentavat mainostaulut, mainosteippaukset ja muut markkinointimateriaalit koko Suomen alueelle.


Viksea

Joulun aikaan vuonna 2019 tehtiin Viksealle uudet verkkosivut. Kirjoitimme sivustolle hakukoneoptimoidut tekstit. Klikkaa otsikosta ja tutustu Viksean toimintaan.


Oulun PT Studio

Oulun PT Studio on yhteistyökumppanimme, jonka kanssa olemme järjestäneet hyvinvointi- ja virkistyspäiviä.

Keväällä 2020 Oulun PT Studio uudisti brändi-ilmeensä ja sai uuden verkkosivuston. Me Seoptimilla huolehdimme sivustolle hakukoneoptimoidut ja lukijaa kiinnostavat tekstisisällöt.


Siivouspalvelu Loiste

Siivouspalvelu Loiste saa hyvin orgaanista näkyvyyttä hakukoneissa. He ovatkin hakukoneoptimoineet sivustonsa hyvin, ja me olemme kirjoittaneet sivustolle optimoituja tekstejä, blogeja ja integroituja artikkeleita. Myös asiakastarinat ovat meidän kirjoittajiemme käsialaa.

Siivouspalvelu Loiste toimii Oulun talousalueella. Heidän monipuolinen ja ammattitaitoinen palvelunsa on suunnattu sekä yrityksille että kotitalouksille.


Verka Mestarit


Tilamestarit


ProtosDemos