fbpx

REFERENSSIT

TYYTYVÄISET ASIAKKAAT OVAT TÄRKEINTÄ!

Olemme palvelleet ja auttaneet jo kymmeniä yrityksiä paremman sisällön ja hakukonenäkyvyyden pariin. Ratkaisuja ovat markkinoinnin kiemuroihin löytäneet hyvin erilaisten toimialojen yritykset. Lue alta upeista asiakkaistamme.

Salvos on sisältöasiakkaamme. Sivustolle olemme kirjoittaneet paljon erilaisia sisältöjä sekä olleet tuotamassa tekstit esitteisiin.

Olemme suunnitelleet Rakennus-Hangalle hakukoneille optimoidun sivustokartan ja kirjoittaneet kaikki sivuston sisällöt. Olemme jatkaneet yhteistyötä kirjoittamalla Rakennus-Hangalle blogia ja vahvistamalla hakukonenäkyvyyttä.

Omapaja on hyvä esimerkki siitä, miten markkinoinnissa myös sisältömarkkinointiin panostaminen kannattaa. Pitkäjänteinen ja säännöllinen työ tuo tulosta. Kirjoitamme Omapajalle blogia ja asiakastarinoita.

Kiinteistötuotanto Lammi sai uudet verkkosivut vuonna 2019. Suunnittelimme sivustolle hakukoneoptimoidun sivustokartan ja tekstisisällöt. Teimme verkkosivut yhteistyössä Neotar Median kanssa.

Pesurivuokraus on ollut blogiasiakkaamme. Olemme kirjoittaneet asiakkaita ja hakukoneita palvelevia blogeja heidän verkkosivustolleen. Voit käydä lukemassa niitä tästä.

Katto-Kaasiselle olemme kirjoittaneet hakukoneoptimoituja ja lukijaystävällisiä tekstejä verkkosivustolle. Yhteistyö jatkuu sivuston päivittämisen kanssa.

Lapelland on Salvos Findland Oy:n tytäryhtiö ja myy mökki- ja saunavaunuja. Näitä ainutlaatuisia tuotteita esitteleviä tekstejä olemme olleet kirjoittamassa. Lisäksi olemme kirjoittaneet Lapellandille esitetekstejä.

Woodern on pohjoispohjanmaalainen firma, jonka verkkosivuston sisällöt olemme kirjoittaneeet. Lue Seoptimin kirjoittama artikkeli siitä, miten puuportaat ideoidaan, toteutetaan ja huolletaan.

Tarraserifille tehtiin uudet verkkosivut vuonna 2019 yhteistyössä Visuadin ja Sivututkan kanssa. Kirjoitimme sivustolle hakukoneoptimoidut sisällöt, ja tämän jälkeenkin olemme tehneet yhteistyötä hakukonenäkyvyyden varmistamiseksi.

Joulun aikaan vuonna 2019 tehtiin Viksealle uudet verkkosivut. Kirjoitimme sivustolle hakukoneoptimoidut tekstit ja kirjoitimme myös esitetekstit.

Oulun PT Studio on yhteistyökumppanimme, jonka kanssa olemme järjestäneet hyvinvointi- ja virkistyspäiviä. Keväällä 2020 Oulun PT Studio uudisti brändi-ilmeensä ja sai uuden verkkosivuston. Me Seoptimilla huolehdimme sivustolle hakukoneoptimoidut ja lukijaa kiinnostavat tekstisisällöt.

Siivouspalvelu Loiste saa hyvin orgaanista näkyvyyttä hakukoneissa. He ovatkin hakukoneoptimoineet sivustonsa hyvin, ja me olemme kirjoittaneet sivustolle optimoituja tekstejä, blogeja ja integroituja artikkeleita. Myös asiakastarinat ovat meidän kirjoittajiemme käsialaa.

Verka Mestarit saivat uudet verkkosivut vuonna 2019. Toteutimme ne tiimityönä Neotar Median kanssa, joka suunnitteli visuaalisen ilmeen ja koodasi sivuston. Olemme jatkaneet yhteistyötä kirjoittamalla kuukausittain blogia Verka Mestareiden verkkosivustolle. Kannattaa käydä lukemassa tästä!

Olemme olleet mukana Tilamestareiden verkkosivuston ja brändi-ilmeen uudistuksessa. Huolehdimme verkkosivustolle hakukoneoptimoidun sivustokartan sekä hakusanoilla optimoidut tekstisisällöt.

Suvanto Care uudisti markkinointistrategiansa sekä -suunnitelmansa ja verkkosivustonsa yhdessä meidän kanssa. Olemme olleet tiiviisti mukana myös Suvanto Caren markkinoinnin toteutuksessa. Esimerkiksi Seoptimilla kirjoitettuja asiakastarinoita voi käydä lukemassa tästä.

Temrex on kehittänyt omaa verkkokauppaansa, ja me olemme olleet mukana tässä tärkeässä työssä. Olemme myös kirjoittaneet verkkokaupan markkinoinnille ja hakukonenäkyvyydelle tärkeitä tuoteartikkeleita ja kategoriakuvauksia.