fbpx

Rakennus-Hanka

“Rakennus-Hangan verkkosivustosta tuli toimiva, kaunis ja selkeä kokonaisuus, josta myös asiakkaat ovat antaneet positiivista palautetta.”

Rakennus-Hanka sai uuden asiakas- ja hakukoneystävällisen verkkosivuston. Sivusto tehtiin yhteistyössä Luccin ja Cuvion kanssa, ja tämän jälkeen olemme jatkaneet yhteistyötämme hyvässä hengessä. Olemme Seoptimilla tehneet Rakennus-Hangalle tämän jälkeen hakukoneille optimoituja ajankohtaisartikkeleita ja sosiaalisen meidian julkaisuja. Pääset lukemaan kirjoittamiamme tekstejä täältä.

Tapasimme Rakennus-Hangan toimitusjohtajan Ilpo Vakkurin ensimmäisen kerran eräänä lokakuun harvinaisena aurinkopäivänä. Pysäköimme auton Haapa-Lehdossa rakennustyömaan viereen ja astuimme työmaakopista tehtyyn toimistoon.

Ilpo Vakkuri johtaa Rakennus-Hankaa varmalla otteellaan. Hän on läsnä työmaalla ja tarvittaessa saatavilla. Siksi myös toimisto siirtyy tarpeen mukaan työmaalta toiselle. Rakennus-Hanka rakentaa koteja, jotka suunnitellaan asuntokohtaisesti. Ne ovat RS-kohteita ja tehdään kappaletavarasta paikan päällä.

Asiakas on tärkeässä roolissa Rakennus-Hangalla. Mitä varhaisemmassa vaiheessa hän ostaa asunnon, sitä paremmin hänen toiveensa voidaan ottaa huomioon asunnon sisätilojen toteutuksessa. Kannattaakin olla ajoissa liikkeellä ja tutustua uusiin kohteisiin.

Rakennus-Hankaan ja heidän verkkosivustoonsa voi tutustua tästä!