fbpx

Salvos: Seoptimi saa hyvin kiinni ideoistamme

”Vaikka emme aina ole Salvoksella ehtineet miettiä tarkkoja speksejä ja ohjeita, Seoptimi saa hyvin kiinni ideoistamme ja rakentaa niistä toimivat tekstikokonaisuudet. He ymmärtävät, mitä me haemme.”

Näin Salvoksen liiketoiminnan johtaja Pete Lohi kuvaa yhteistyötämme. Olemme Seoptimilla kirjoittaneet Salvokselle esitteitä ja optimoituja tekstejä verkkosivustolle sekä verkkokauppaan.

Lohi muistelee yhteisiä palavereitamme ja pitää hyvänä sitä, että me Seoptimilla emme pitäytyneet pelkästään tekstisisällön ideoinnissa vaan huomioimme Salvoksen koko myynnillisen puolen kehittymisen. ”Tietysti lisäplussaa on se, että työt tehdään sovitusti ja pysytään aikataulussa. Olemme saaneet niin valmiit tekstit, ettei niitä ole tarvinnut muokata ennen julkaisua.”

Salvos Finland Oy koostuu kolmesta liiketoiminnan osa-alueesta: Salvos-tuoteperhe, Pihatukku-tuoteperhe ja Saunavaunut-tuoteperhe. Varsinaisesti me Seoptimilla olemmekin kirjoittaneet artikkeleita Pihatukun verkkokauppaan.

Pihatukulla ja Salvoksella on vankka kokemus rakentamisesta ja rakennusten toimittamisesta asiakkaille. Juuri kokemuksen, ammattimaisen tuotekehityksen ja osaamisen ansiosta he pystyvät yksinkertaistamaan rakentamisen eri vaiheita niin, että rakennusten asentaminen on helppoa ja mukavaa.

Pihatukun verkkokauppaa selatessa inspiroituu ja ideat muuttuvat toteuttamiskelpoisiksi. Kannattaakin käydä tutustumassa, mitä kaikkea on tarjolla, ja myös lukemassa tuotteita esittelevät artikkelit. Sivustolle pääset tästä!