fbpx

Samuli Romppainen

HALLITUKSEN PUHEENJOHTAJA, SEO-ASIANTUNTIJA, DIGIMARKKINOINTI

Samuli on Seoptimin kartta ja kartanlukija. Vahva osaaminen liike-elämän poluilta ja valtateiltä yhdessä terveiden arvojen kanssa on tehnyt hänestä älykkään, monipuolisen ja inhimillisen liikeidean kehittäjän. Samuli on Seoptimissa Marin ja Ullan tsemppaaja ja olkapää.

Lisäksi Samuli on rautainen SEO:n ammattilainen, joka pitää huolen siitä, että Seoptimi voi tarjota asiakkailleen parasta mahdollista hakukoneoptimointia. Samulin ammattitaito pääsee lentoonsa varsinkin silloin, kun lähdetään keskustelemaan verkkokauppojen haasteista, verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä, brändäyksestä, kansainvälistymisestä, suurista linjoista ja hakukonenäkyvyydestä. Samuli pystyy hahmottamaan laajojakin kokonaisuuksia ja on innostuessaan täysin pitelemätön – tai ainakin melkein.

Seoptimin hallituksen puheenjohtajana Samuli on järkkymätön mutta lempeä. Kun samassa paketissa on riittävästi lujuutta, aimo annos osaamista, sopivasti pehmeyttä ja valtavasti ajatuksenjuoksua, arvata saattaa, että vain taivas on rajana!