fbpx

Ulla Paukkunen

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ, SOME, SISÄLLÖNTUOTTO

Ulla on Seoptimin kynä! Kun muilla nousee mieleen ideoita, Ulla alkaa toteuttaa niitä heti käytännössä. Sekä järkähtämättömät asiantuntija-artikkelit että muutkin tekstit onnistuvat varmalla otteella, mutta myös somen erilaiset kiemurat hoituvat mallikkaasti. Ulla huolehtii meidän projekteista.

Koulutukseltaan Ulla on filosofian tohtori. Opinnoissaan hänellä oli pääaineena suomen kieli. Kieli ja kirjallisuus ovatkin aina kiinnostaneet Ullaa, ja lukeminen on hänen elämänsä henkireikä. Lisäksi retkeily perheen ja Taavi-koiran kanssa tuovat piristystä arkeen. Muita harrastuksia ovat monipuolinen urheilu ja keittiössä hääräily. Palavereissa meillä usein syödäänkin Ullan leipomia korvapuusteja, jotka on nimetty Seoptimi-puusteiksi.

Herkulliset Seoptimi-puustit eivät suinkaan ole ainoa syy, miksi Ulla on Seoptimin asiakkuuspäällikkö. Hän on helposti lähestyttävä ja ystävällinen keskustelija. Ulla auttaa asiakasta aina kärsivällisesti. Olipa tilanne mikä tahansa, hän osaa suhtautua asioihin rauhallisesti ja keskittyä ratkaisemaan niitä tasapuolisesti jokaisen osapuolen hyväksi.