fbpx

Älä tyydy sekundaan – uudista kotisivut yritykselle kunnolla

Taina Virtanen on jo pitkään pohtinut, että pitäisi uudistaa kotisivut yritykselle. Niiden pitäisi näkyä Googlessa hyvin ja tuoda lisää asiakkaita. Niin Tainalle on sanottu, ja sitä hän on pohtinut pitkään. Pitäisi vain selvittää, miten ihmeessä sivusto saadaan optimoitua hakukoneille ja näkymään entistä paremmin.

Esimerkin Taina ei ole ainoa, joka pohtii verkkosivuston uudistamista ja hakukonenäkyvyyttä. Pitää löytää digitoimisto, joka tekee uudistuksen varmasti ja luotettavasti, sillä liian paljon on niitä tarinoita, että rahaa on kulunut, mutta tulos ei ole ollut toivottu. Toki uudistuksen voisi tehdä itse, mutta aikaa ei yleensä ole asiaan perehtymiseen saati sitten toteuttamiseen.

kotisivut yritykselle
Kotisivujen uudistuksen yhteydessä kannattaa aina huolehtia hakukoneoptimoinnista.

Jotta onnistuisit saamaan laadukkaasti optimoidut kotisivut yritykselle, sinun kannattaa miettiä, mitä tahdot. Tässä kerromme sinulle, mitä kannattaa vaatia uudistuksen tekijältä.

Jos annat uudistuksen ammattilaisen tehtäväksi, sinun ei tarvitse perehtyä hakukoneoptimointiin. Se on ammattilaisen tehtävä.

Näin saat hakukoneoptimoidut kotisivut yritykselle:

1 Viihdytä kiehtovalla visuaalisella ilmeellä

Kotisivujen ilme vaikuttaa siihen, miten ihmiset kiinnostuvat ja ostavatko he tuotteita tai palvelua. Hakukoneetkin arvostavat, jos kävijät viettävät aikaa sivustolla.

2 Koukuta kiinnostavalla sisällöllä

Kun vierailijat tulevat sivuillesi, heille täytyy selvitä heti, mitä yrityksesi tarjoaa. Kannattaa huolehtia siitä, että sivustolta löytyy vastaukset asiakkaiden yleisimpiin kysymyksiin, sillä muuten he lähtevät hakemaan ratkaisua muualta.

Sisällön tulee olla myös hakukoneille optimoitua, jotta se löytyy Googlesta oikeilla hakusanoilla ja houkuttelee kävijöitä. Laadukas sisältö herättää kiinnostuksen, antaa tietoa ja kehottaa toimimaan. Tämä koskee tekstiä, kuvia ja myös videoita.

3 Pyydä asiantuntijaa optimoimaan hakukoneille

Hakukoneoptimointi on yksi verkkosivuston kulmakivistä. Hakukonenäkyvyyteen vaikuttavat erilaiset sivustolla tehdyt ratkaisut, joilla parannetaan verkkosivuston sijoittumista hakukoneiden hakutuloksissa. Tähän kannattaa kysyä aina apua ammattilaisilta.

Hyvin optimoidut sivut toimivat myös teknisesti moitteettomasti, ovat turvalliset ja niitä on helppo päivittää.

4 Laadi iskevä pääviesti

Kotisivuille tulijoiden täytyy tietää, minne he ovat tulleet ja miten he hyötyvät sivustosta. Jos tämä ei tule selvästi esille, vierailija lähtee pois. Kotisivuille kannattaa kirjoittaa tehokas pääviesti, jonka haluaa ensimmäiseksi välittää vierailijoille.

5 Tee yhteydenotto mahdollisimman helpoksi

Kotisivujen oleellinen tehtävä on saada kävijät ottamaan yhteyttä. Kynnys yhteydenottoon kannattaa pitää mahdollisimman matalana ja helppona.

6 Tarkista, että sivusto toimii myös puhelimen näytöllä

Ihmiset vierailevat verkkosivustoilla eri päätteiden kautta. Osa käyttää nettiä ainoastaan puhelimella ja osa tabletilla tai tietokoneella. Siksi aina pitää ottaa huomioon, että kotisivut näyttävät hyvältä ja toimivat moitteettomasti eri päätteillä.

Seoptimi on hakukoneoptimoinnin ammattilainen. Meidän kauttamme saat laadukkaat, toimivat ja hakukoneille optimoidut kotisivut yritykselle. Ota yhteyttä: Seoptimi.