fbpx
Seoptimi on tehnyt hakukoneoptimointia Tarraserifille.

Tarraserifin Ville Tahkola: ”Hakukoneoptimoinnista on selkeästi hyötyä yrityksellemme”

”Teemme yritysten brändi-ilmeen toteutuksia. Tarjoamme muun muassa myymälöihin, toimitiloihin, ajoneuvokalustoihin ja messuille täyden palvelun teippauksia suunnittelusta asennukseen. Teemme siis valomainoksia sekä mainos- ja ajoneuvoteippauksia.”

Näin kuvailee Tarraserifin toimintaa Ville Tahkola, joka on yrityksen myyntijohtaja ja Kempeleen yksikön päällikkö. Hän kertoo, että Tarraserif huolehtii myös erilaisten myymälöiden ja messuosastojen markkinointimateriaalien ilmeestä ja mainosmateriaaleista. Esimerkiksi messuosastot rakennetaan helposti kevyistä mutta kestävistä materiaaleista.

”Yrityksellämme on perheyrityspohja, ja se on toiminut noin 20 vuotta Pohjois-Suomessa. Tällä hetkellä Tarraserifillä on töissä muutama velipoikanikin.”

Kaiken kaikkiaan Tarraserifillä on noin 50 työntekijää erilaisissa tehtävissä. Toimipisteitä on Kempeleen lisäksi Helsingissä ja Vantaalla. Valomainostehdas on Oulussa.

”Oma työni on käytännössä sellaista, että olen päivittäin yhteyksissä eri yksiköidemme myyjien kanssa kaupantekoon liittyen. Olen myynnissä ja markkinoinnissa mukana miettimässä, miten asiat tehtäisiin joka päivä jotenkin paremmin. Koska yrityksemme on ketterän kokoinen perheyritys, tulee minulla kuitenkin oltua vähän kaikessa mukana.”

Hakukoneoptimointi tuo yritykselle lisää näkyvyyttä

Tarraserifin yhteistyö Seoptimin kanssa lähti liikkeelle siitä, kun heidän nettisivujaan uudistettiin. Niihin pääset tutustumaan täältä.

”Meille on tullut verkkosivujen ja Googlen kautta lisää tarjouspyyntöjä ja sitä myöten myös myyntiä.”

”Seoptimi tuli mukaan kotisivun tekijän kumppanina ottamaan vastuuta siitä, että sivustollamme olisi Google-ystävällistä sisältöä. Siitä lähtien Seoptimi on huolehtinut sivujemme hakukoneoptimoinnista.”

Tahkola kokee, että tästä työstä on ollut heidän yritykselleen selvää hyötyä.

”Kyllä siitä on ollut selkeästi hyötyä. Meille on tullut verkkosivujen ja Googlen kautta lisää tarjouspyyntöjä ja sitä myöten myös myyntiä. Seuraamme tarjouspyyntöjen ja vierailujen määrää nettisivuillamme eri tavoin.”

Yhteityö Seoptimin kanssa jatkuu

Hakukoneoptimoinnin lisäksi Seoptimi on tuottanut Tarraserifille muun muassa uutiskirjeitä ja blogitekstejä. Tahkola sanoo, että yhteistyö varmasti jatkuu hakukoneoptimoinnin suhteen tulevaisuudessakin. Myös artikkeleita ja asiakastarinoita on tarkoitus tehdä jatkossakin.

”Pyrimme Tarraserifissä olemaan aktiivisia näissä asioissa. Myös sosiaalista mediaa päivitämme vähintään joka viikko. Sosiaalinen media on hyvä kanava välittää ideoita ja tietoa siitä, miten ja millaisia asioita yritys hoitaa. Olemme kyllä kokeneet, että meille on ollut hyötyä näistä.”

Seoptimin kanssa yhteistyön Tahkola sanoo toimineen kaikin puolin hyvin ja sujuvasti.

”Olemme saaneet aina sen, mitä olemme tilanneet. Olemme tämän yhteistyön kautta huomanneet, että pienilläkin säännöllisillä teoilla voi saada hyviä tuloksia aikaan. Hakukoneoptimointi tukee kaikkea sitä muuta myyntiä ja markkinointia, jota yrityksessämme tehdään.”