Yhteys

Täytä yhteydenottolomake ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.  Tiimimme

  Sähköpostit ovat muotoa

  Ulla Paukkunen
  Viestinnän asiantuntija, projektit

  Puhelin: 050 5847549
  Sähköposti:

  LUE LISÄÄ

  Ullan intohimo on yritysviestintä ja peruajatus, että viestintä- ja vuorovaikutustaidot ratkaisevat tulevaisuuden menestyjät. Ihmisläheinen viestintä on oleellinen osa yrityksen strategiatyötä.

  Koulutukseltaan Ulla on filosofian tohtori. Opinnoissaan hänellä oli pääaineena suomen kieli. Kieli ja kirjallisuus ovatkin aina kiinnostaneet Ullaa, ja lukeminen on hänen elämänsä henkireikä kuntoilun lisäksi.

  Ulla on helposti lähestyttävä ja ystävällinen keskustelija. Ulla auttaa asiakasta aina kärsivällisesti. Olipa tilanne mikä tahansa, hän osaa suhtautua asioihin rauhallisesti ja keskittyä ratkaisemaan niitä tasapuolisesti jokaisen osapuolen hyväksi.

  Mari Karhumaa
  Viestinnän asiantuntija, projektit ja myynti

  Puhelin: 0400 465641
  Sähköposti:

  LUE LISÄÄ

  Mari on Seoptimin kompassi! Hänellä on kyky ennakoida yrityksemme tarpeet ja johtaa toimintaamme kohti yhteisiä tavoitteita. Havainnointikyky tulee esille myös siinä, että hän hahmottaa nopeasti asiakkaan tarpeet ja pystyy asettamaan tehtävälle työlle selkeät linjat. Mari on markkinointiviestinnän asiantuntija, jonka ehtymättömästä ideavarastosta löytyvät kätevät ja inspiroivat apuvälineet jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti.

  Koulutukseltaan Mari on filosofian maisteri. Hän opiskeli Oulun yliopistossa pääaineenaan suomen kieli. Kieli ja kirjallisuus ovatkin aina kuuluneet Marin elämään, ja erityisesti runojen kieli on puhutellut häntä. Mari on myös itse kirjoittanut runoja. Lisäksi hän harrastaa kuntoliikuntaa. Marille perhe, Laku-koira ja ystävät ovat tärkeitä, ja hän viettää paljon aikaa heidän kanssaan.

  Mari välittää aidosti kohtaamistaan ihmisistä. Hänelle jokainen työntekijä ja jokainen asiakas on yhtä arvokas. Marin asenne herättää luottamusta! Hänen ansiostaan odotamme jo sunnuntai-iltana alkavaa työviikkoa, koska pääsemme maanantaiaamun brunssille. Tunnemme jokainen viikkopalaverin jälkeen onnistuneemme, koska asiat selvitetään positiivisen kautta.

  Samuli Romppainen
  Markkinoinnin asiantuntija, myynti

  Puhelin: 0400 857550
  Sähköposti:

  LUE LISÄÄ

  Samuli on rautainen SEO:n ammattilainen, joka pitää huolen siitä, että Seoptimi voi tarjota asiakkailleen parasta mahdollista hakukoneoptimointia.

  Samulin ammattitaito pääsee lentoonsa varsinkin silloin, kun lähdetään keskustelemaan verkkokauppojen haasteista, verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä, brändäyksestä, kansainvälistymisestä, suurista linjoista ja hakukonenäkyvyydestä. Samuli pystyy hahmottamaan laajojakin kokonaisuuksia ja on innostuessaan täysin pitelemätön – tai ainakin melkein

  Juulia Lahnaoja
  Sisällöntuotannon asiantuntija, projektit

  Puhelin: 040 7193445
  Sähköposti:

  LUE LISÄÄ

  ”Ymmärrän yritysten tavoitteet ja toiveet viestinnän osalta. Ydinsanoman hiominen ja sen sanoittaminen vahvaan, myyntiä ja tunnettavuutta edistävään muotoon inspiroi minua..”

  Vapaa-ajallaan Juulia kirjoittaa artikkeleita, kolumneja ja opettaa luovaa kirjoittamista.

  Keith Hakso
  Englanninkielinen sisällöntuotanto ja käännökset

  Sähköposti:

  Oona Huhtala
  Harjoittelija

  Sähköposti: