fbpx

Seoptimi Oy

Olemme edelläkävijöitä. Ja ylpeitä siitä. Osaamisemme perustuu yrittämiseen, kouluttautumiseen ja kokemuksen kautta tulleeseen ammattitaitoon. Olemme luoneet vuosien aikana konseptin, jonka voimme esitellä ammattiylpeydellä ja nöyryydellä. Seoptimi on kasvanut yhden naisen yrityksestä joukoksi loistavia kirjoittajia, väsymättömiä tiedon kerääjiä, periksiantamattomia osaajia sekä intohimoisia kasvun ja kehittämisen kannattajia.

Ensin oli olemassa vain unelma omasta yrityksestä. Sitten unelma alkoi elää sattumusten ja oikeiden tapahtumien ansiosta. Ja lopulta tunsimme löytävämme oikean tien ja oikean tavan toteuttaa unelmia.

Seoptimin tarina

Seoptimin tarina on samalla kolmen ihmisen oma tarinansa, jotka sitten kietoutuvat ja nivoutuvat yhteen erilaisten sattumien mutta yhteisen intohimon, päämäärän ja osaamisen kautta. Tarina on joukko yhteisiä unelmia mutta myös jokaisen henkilökohtaista löytämistä ja kasvamista. Unelmien yhdistymiseen on tarvittu ystävystymistä, Viron kaunis kaupunki Tartto ja muutama onnekas sattuma. Samoihin aikoihin, kun Tartossa virisi toivo ystävysten yhteisestä yrityksestä, Suomessa heräsi tarve saada tärkeään projektiin kirjoitustaitoinen sisällöntuottaja.

Meitä ajavat intohimo kehittymiseen ja kehittämiseen

Vahvuutenamme on koko markkinakentän ja liike-elämän tuntemus yhdistettynä vahvaan kielelliseen osaamiseen, ja nämä kaikki yhdessä tekevät meistä lähes täydellisen markkinointitoimiston. Markkinoinnin ja myynnin ammattilaisena tunnemme ja tunnistamme asiakkaidemme asiakkaat.

Olemme nykyisin siis Seoptimi Oy – erilainen markkinointitoimisto. Autamme yrityksiä koko digitaalisen markkinoinnin alalla, mutta pääosaamisemme keskittyy tällä hetkellä digitaaliseen, hakukone- ja lukijaystävälliseen sisällöntuottoon. Tämä tarkoittaa, että teemme asiakkaittemme sivulle laadukasta, näkyvää, tarvittaessa myyvää sekä hakukonenäkyvyyttä parantavaa sisältöä. Pystymme tuottamaan sisältöä suomen ja englannin kielellä, ja tarvittaessa myös muilla kielillä.

Yhteistyön voimaa

Teemme paljon yhteistyötä mainostoimistojen kanssa ja uskomme, että asiakkaamme saavatkin tästä syystä juuri parhaan hyödyn markkinointiinsa. Meillä on paljon annettavaa erilaisiin markkinoinnillisiin pohdintoihin ja kartoituksiin sekä tietysti myös käytännön tekemiseen.

Seoptimi Oy:ssä työskentelevät Mari Karhumaa ja Ulla Paukkunen. Yhtiön asiantuntijaroolissa on kolmas osakkaamme Samuli Romppainen. Mari ja Ulla vastaavat pääasiassa sisällöntuottamisesta, Samuli katselee asiakkaitamme aina suuremmassa kuvassa.

Kolmestaan muodostamme vahvan ja ammattitaitoisen tiimin, mutta meillä on lisäksi 7–10 kirjoittajaa, jotka olemme itse kouluttaneet vastaamaan yrityksemme eli omien asiakkaidemme ja heidän asiakkaittensa tarpeisiin. Kirjoittajatiimi toimii siis vahvana lisänä meidän kolmen asiantuntijuuden rinnalla. Näin voimme tarjota asiakkaillemme laadukasta sisältöä sekä koko markkinoinnin kenttää tehokkaasti ja asiakasystävällisesti.

Arvomme ja todelliset pyrkimyksemme

Arvomme ovat hyvin pehmeitä, vaikka samalla teemme kannattavaa liiketoimintaa. Jokapäiväisessä tekemisessä tämä näkyy ystävällisyytenä, tasa-arvoisuutena, positiivisena asenteena ja jokaista kunnioittavana asennoitumisena. Emme halua olla mukana niin sanotuissa kovissa bisneksissä vaan keskitymme siihen, että jokaisen asiakkaan ja projektin kohdalla säilyvät hyvä mieli ja iloinen tekemisen meininki.

Arvojamme ovat myös rehellisyys, avoimuus ja läpinäkyvyys. Tämä tarkoittaa, että jokaisessa myyntitilanteessa pidämme mielessämme sen, että asianamme on toimia asiakkaamme parhaaksi, vaikka jokin toinen ratkaisu voisi tuoda meille suuremman kaupan. Asiakas saa meiltä aina sellaisen tarjouksen, että se on harkittu asiakaskohtaisesti ja sen toteutuksessa ei tule yllätyksiä. Laskutamme vain siitä, mistä on etukäteen sovittu.

Väsyneenä tai omien ongelmien saartamana ei välttämättä jaksa olla ystävällinen ja avulias. Siksi panostamme tosissamme työhyvinvointiin. Sen ei tarvitse tarkoittaa ulkomaanmatkoja tai biljardipöytää toimistolla, vaikka molemmat kuulostavat toki houkuttelevilta, vaan päivittäisiä ja viikoittaisia pienempiä asioita. Maanantaiaamun brunssi, keskiviikon kuntosali tai ruokatauolla avattu runokirja antavat voimaa ja pirteyttä.

Arvot eivät saa olla pelkkiä sanoja, aivan kuten eivät asiakkaillemme tekemämme sisällötkään. Sanojen lisäksi tarvitaan tekoja! Vaikka olemme sanataitureita, olemme panostaneet tekoihin.