Tiimi

Seoptimin tiimi on tehokas, ammattitaitoinen ja ystävällinen

Sisällöntuottajat ovat Seoptimin polttoaine. Seoptimin laadukas ja tehokas tekeminen perustuu konseptiimme, jossa osaajat ovat yhdistäneet voimansa ja jokainen tekee sitä, mikä luonnistuu parhaimmin. Sisällöntuottamiseen eivät riitä hienot suunnitelmat ja aikomukset, vaan sanat on saatava teoiksi ja ideat sisällöiksi. Siksi Seoptimilla on kirjoittajatiimi, joka toimii sisällöntuottajana.

Kirjoittamisen lisäksi sisällöntuottajamme osaavat somettaa, suunnitella, tehdä hakusana-analyysiä, tutkia asiakkaittemme asemaa kilpailijoihin nähden, raportoida ja etsiä nopeasti tietoa. He pystyvät omaksumaan laajojakin kokonaisuuksia, perehtymään asiakkaittemme yritysten maailmaan ja paljon, paljon muuta. Emme selviäisi Seoptimilla ilman tätä huikeaa tiimiä!

Sisällöntuottajamme mahdollistavat sen, että asiakkaamme saavat halutessaan henkilökohtaisen sisällöntuottajan, joka perehtyy syvälle asiakkaamme asiakkaiden maailmaan ja suunnittelee sisällöt sen mukaan.

Lauri Heikkilä

SISÄLLÖNTUOTTO, DIGIMARKKINOINTI

Lauri on ollut kirjoittajatiimissämme aivan alusta saakka. Lauri on insinöörimäisen tarkka tekemisissään, mutta silti rennolla otteella ja hyvällä huumorilla höystettynä. Laurin vahvuuksia edellä mainittujen lisäksi ovat teknisten sisältöjen tuottaminen ymmärrettävällä tavalla sekä tiedonhankinta. Monipuolisen kirjoittamisen lisäksi Lauri ymmärtää laajemminkin markkinoinnin ja digimarkkinoinnin maailmaa. Lisäksi Lauri on koko porukkamme kovakuntoisin, ja hänen Energiatestin tuloksensa kaunistivat koko muunkin porukan tuloksia virkistypäivämme ryhmäenergiatesteissä.

Riikka Haukipuro

SISÄLLÖNTUOTTO, SEO

Riikka on ollut kirjoittajatiimimme ensimmäinen kirjoittaja, eikä syyttä. Hänen monipuolinen taitonsa kirjoittajana on taannut alusta saakka Seoptimin asiakkaille heidän ääntään myötäilevää, asiantuntijamaista ja helppolukuista sisältöä. Riikka voi tuottaa tekstiä niin simppelistä nuppinaulasta kuin vaikkapa monimutkaisesta yrityksen verotuksestakin. Riikka osaa myös teknisen hakukoneoptimoinnin ja WordPressin salat ovat hänelle tuttuja juttuja. Oman perheensä ja kirjoittamisen lisäksi Riikka rakastaa kanoja ja isoa, harmaata kissaansa!

Hannakaisa Holmi

SISÄLLÖNTUOTTO, VALOKUVAUS, VIDEOKUVAUS

Hannakaisa tuo Seoptimin tiimiin kirjoittamisen lisäksi muuta sisällöntuotantoa. Valokuvaaminen ja videoiden tuotto ovat Hannakaisan ydinosaamista. Mikä onkin helppoa huomata hänen tekemisissään. Marin ja Ullan lisäksi Hannakaisa on opiskellut suomen kieltä pääaineenaan, siksipä Hannakaisa on loistava myös oikolukemisessa ja monipuolisessa yritysviestinnässä. Hannakaisa löytää asioista aina valoisan puolen ja luo tiimiimme vakautta rauhallisella otteellaan.

Juulia Lahnaoja

SISÄLLÖNTUOTTO, HAKUSANA-ANALYYSI

Juulia on Seoptimin tiimin toimittaja. Hän tarttuu tekstiin kuin tekstiin toimittajan otteella, mikä takaa sen, että asiakasta on kuultu ja kuunneltu tarkasti, ja hänelle on osattu esittää juuri oikeat kysymykset. Juulia ymmärtää hakusana-analyysin salat ja löytää asiakkaille juuri oikeanlaiset avainsanat sisältöihin. Juulia on vastuuntuntoinen kirjoittaja, ja häneltä onnistuu tarvittaessa myös kokonaisen projektin hoitaminen. Juulia asuu värikkäässä, vanhassa talossa, joka on täynnä elämää!

Lue lisää Juulian ajatuksia blogista.

Daniel Nissilä

Daniel Nissilä

MYYNTI

Daniel on energinen ja varmaotteinen tiimin jäsen. Häntä innostavat erilaisten ihmisten kohtaaminen ja se, kun saa työskennellä hyvässä porukassa. Daniel täydentääkin omalla osaamisellaan meidän myyntitiimiämme. Asiakaspalvelun käytännöt ja myynnin eri vaiheet ovat tulleet hänelle tutuiksi aikaisemmissa työpaikoissa.

Daniel on monipuolinen oululainen osaaja. Vapaa ajallaan hän saa virtaa urheilusta, ja erityisesti frisbeegolf on mieluinen harrastus. Jääkiekon ja muiden joukkuepelien pelaaminen vaativat pelisilmää ja joukkuetyöskentelyn taitoja. Nämä taidot näkyvätkin Danielin tekemisissä ja kohtaamisissa asiakkaiden kanssa.

Daniel Nissilä

Sinä?

MYYNTI, MARKKINOINTI, DIGIMARKKINOINTI

Etsitkö mielenkiintoista työtä? Oletko innokas oppimaan uutta ja ratkaisemaan asiakkaiden ongelmia?

ETSIMME TIIMIIMME OMA-ALOITTEISTA, INNOKASTA JA PELOTONTA MYYJÄÄ!

Lue lisää

Ulla Paukkunen

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ, SOME, SISÄLLÖNTUOTTO

Ulla on Seoptimin kynä! Kun muilla nousee mieleen ideoita, Ulla alkaa toteuttaa niitä heti käytännössä. Sekä järkähtämättömät asiantuntija-artikkelit että muutkin tekstit onnistuvat varmalla otteella, mutta myös somen erilaiset kiemurat hoituvat mallikkaasti. Ulla huolehtii meidän projekteista.

Koulutukseltaan Ulla on filosofian tohtori. Opinnoissaan hänellä oli pääaineena suomen kieli. Kieli ja kirjallisuus ovatkin aina kiinnostaneet Ullaa, ja lukeminen on hänen elämänsä henkireikä. Lisäksi retkeily perheen ja Taavi-koiran kanssa tuovat piristystä arkeen. Muita harrastuksia ovat monipuolinen urheilu ja keittiössä hääräily. Palavereissa meillä usein syödäänkin Ullan leipomia korvapuusteja, jotka on nimetty Seoptimi-puusteiksi.

Herkulliset Seoptimi-puustit eivät suinkaan ole ainoa syy, miksi Ulla on Seoptimin asiakkuuspäällikkö. Hän on helposti lähestyttävä ja ystävällinen keskustelija. Ulla auttaa asiakasta aina kärsivällisesti. Olipa tilanne mikä tahansa, hän osaa suhtautua asioihin rauhallisesti ja keskittyä ratkaisemaan niitä tasapuolisesti jokaisen osapuolen hyväksi.

Samuli Romppainen

HALLITUKSEN PUHEENJOHTAJA, SEO-ASIANTUNTIJA, DIGIMARKKINOINTI

Samuli on Seoptimin kartta ja kartanlukija. Vahva osaaminen liike-elämän poluilta ja valtateiltä yhdessä terveiden arvojen kanssa on tehnyt hänestä älykkään, monipuolisen ja inhimillisen liikeidean kehittäjän. Samuli on Seoptimissa Marin ja Ullan tsemppaaja ja olkapää.

Lisäksi Samuli on rautainen SEO:n ammattilainen, joka pitää huolen siitä, että Seoptimi voi tarjota asiakkailleen parasta mahdollista hakukoneoptimointia. Samulin ammattitaito pääsee lentoonsa varsinkin silloin, kun lähdetään keskustelemaan verkkokauppojen haasteista, verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä, brändäyksestä, kansainvälistymisestä, suurista linjoista ja hakukonenäkyvyydestä. Samuli pystyy hahmottamaan laajojakin kokonaisuuksia ja on innostuessaan täysin pitelemätön – tai ainakin melkein.

Seoptimin hallituksen puheenjohtajana Samuli on järkkymätön mutta lempeä. Kun samassa paketissa on riittävästi lujuutta, aimo annos osaamista, sopivasti pehmeyttä ja valtavasti ajatuksenjuoksua, arvata saattaa, että vain taivas on rajana!

Mari Karhumaa

TOIMITUSJOHTAJA, SEO-OSAAJA, MYYNTI

Mari on Seoptimin kompassi! Hänellä on kyky ennakoida yrityksemme tarpeet ja johtaa toimintaamme kohti yhteisiä tavoitteita. Havainnointikyky tulee esille myös siinä, että hän hahmottaa nopeasti asiakkaan tarpeet ja pystyy asettamaan tehtävälle työlle selkeät linjat. Mari on digitaalisten sisältöjen asiantuntija, jonka ehtymättömästä ideavarastosta löytyvät kätevät ja inspiroivat apuvälineet jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti.

Koulutukseltaan Mari on filosofian maisteri. Hän opiskeli Oulun yliopistossa pääaineenaan suomen kieli. Kieli ja kirjallisuus ovatkin aina kuuluneet Marin elämään, ja erityisesti runojen kieli on puhutellut häntä. Mari on myös itse kirjoittanut runoja. Lisäksi hän harrastaa kuntoliikuntaa. Marille perhe, Lotta-koira ja ystävät ovat tärkeitä, ja hän viettää paljon aikaa heidän kanssaan.

Mari välittää aidosti kohtaamistaan ihmisistä. Hänelle jokainen työntekijä ja jokainen asiakas on yhtä arvokas. Marin asenne herättää luottamusta! Hänen ansiostaan odotamme jo sunnuntai-iltana alkavaa työviikkoa, koska pääsemme maanantaiaamun brunssille. Tunnemme jokainen viikkopalaverin jälkeen onnistuneemme, koska asiat selvitetään positiivisen kautta.

Samuli Karhumaa

Samuli Karhumaa

HALLITUKSEN JÄSEN

Samuli Karhumaa on Seoptimin vahva tuki, kannustaja ja neuvonantaja. Hän on ongelmanratkaisija, joka lähtee hakemaan ratkaisuja eteen tuleviin haasteisiin ja kysymyksiin. Häneltä kysytäänkin eniten sitä, miten jokin asia kannattaa ratkaista tai miten se on järkevää käytännössä tehdä.

Liikunta tuo iloa ja energiaa Samulin elämään. Hänet voi nähdä hiihtämässä, juoksemassa tai pyöräilemässä yksin tai kaveriporukassa. Vapaa-aikaan kuuluu myös rakentaminen. Rakennusalan koulutuksen saaneena häneltä onnistuu sekä vanhan talon remontointi että uuden rakentaminen.

Samuli on hankkinut monipuolisen osaamisensa työskennellessään koko uransa ajan liiketoiminnan johtotehtävissä sekä suorittamalla alaan liittyviä koulutuksia. Hän tietää, miten yritystä käytännössä pyöritetään ja miten ideat toteutetaan. Meidän hallituksessamme hän on ollut mukana syksystä 2019 lähtien.

Samuli Karhumaa